Σχολικά

Δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στα Λύκεια

Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται στα Λύκεια της χώρας δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. Η υλοποίηση δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής στο Λύκειο είναι προαιρετική και θα γίνει στη διάρκεια μιας διδακτικής ημέρας, η οποία θα επιλεγεί με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας, κατά το δεύτερο τετράμηνο του σχολικού έτους.

Περισσότερα...

Δίκτυο ασύρματης πρόσβασης σε όλες τις φοιτητικές εστίες

Δίκτυο ασύρματης πρόσβασης (WiFi) σε όλες τις φοιτητικές εστίες, μέσω της Πράξης ΗΦΑΙΣΤΟΣ, θα εγκαταστήσουν τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με τη συνεργασία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ). Περισσότερα...

Ο δήμαρχος Μεσσήνης απαιτεί λύση ενώ στο ΕΠΑΛ συνεχίζεται η κατάληψη

Να λυθεί άμεσα το θέμα της στέγασης του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Μεσσήνης ώστε να γυρίσουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στις τάξεις τους και τα μαθήματά τους. Αυτό ζήτησε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης από τους διευθυντές των δύο σχολείων σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι ο δήμος προσπαθεί να λύσει το ζήτημα της στέγασης από το 2011.

Περισσότερα...

Σε ποια Γυμνάσια της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου ξεκινάει από σήμερα η ενισχυτική διδασκαλία

          Αρχίζει σήμερα στα Γυμνάσια η Ενισχυτική Διδασκαλία. Υπεύθυνες για τον συντονισμό, τον έλεγχο και την εποπτεία της διαδικασίας είναι οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates