Τα προνήπια των εκπαιδευτηρίων Μπουγά στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Τα προνήπια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βιβλίο – Παραμύθι – Παραμυθάδες» επισκέφτηκαν τη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας. Ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους της βιβλιοθήκης, επισκέφθηκαν το αναγνωστήριο και ήρθαν σε επαφή με σπάνια βιβλία και αγάλματα σπουδαίων ποιητών και συγγραφέων. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του χώρου για τον τρόπο και τη διαδικασία δανεισμού βιβλίων, γεγονός που τους κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Επηρεασμένα από την επίσκεψή τους, αποφάσισαννα επιλέξουν και να δανειστούν βιβλία από το τμήμα της Παιδικής Βιβλιοθήκης, τα οποία με πολλή υπερηφάνεια αλλά και υπευθυνότητα μετέφεραν στην τάξη τους όπου και τα διάβασαν με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους!

Εφαρμόζοντας αυτά που γνώρισαν στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη ταξινόμησαν τα βιβλία της τάξης τους ανά κατηγορίες και είναι πανέτοιμα να ξεκινήσουν τη δική τους δανειστική βιβλιοθήκη! Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων θα συνεχιστεί στο εξής και με τη συμβολή των γονέων, σχέση που στηρίζουν πολύ τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε όλες τους τις βαθμίδες.

Premium Joomla Templates