Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας για τους μαθητές

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση των μαθητών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και διευρύνοντας τις δράσεις του κατά τη διάρκεια του έτους, εγκαινιάζει για την περίοδο 2018-2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας και περιλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων σύγχρονου χορού για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με καταξιωμένους καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η καθιέρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων από προσκεκλημένους καθηγητές, η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου, η τροφοδότηση των μαθητών με σημαντικά ερεθίσματα καθώς και η υποστήριξη των ταλέντων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει στις 24 και 25 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει μάθημα σύγχρονου χορού με τον Αντώνη Στρούζα, στο Στούντιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Δεκεμβρίου με την Αθανασία Κανελλοπούλου. Τίτλος του σεμιναρίου «Η ποιητική του σώματος».

Ώρες μαθημάτων
Σάββατο 17:00-20:00
Κυριακή 10:00-13:00

Πληροφορίες, εγγραφές:

Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας
Παν. Καίσαρη 6 - 24133, Καλαμάτα
τηλ. 2721083086 - 90886
(καθημερινά 16:00-20:00)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ. Με την πλήρη παρακολούθηση του προγράμματος δίνεται πιστοποιητικό στους συμμετέχοντες.

Premium Joomla Templates