Όμιλος STEAM για παιδιά Νηπιαγωγείου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά από 2 Νοεμβρίου

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στη συνεχή προσπάθειά τους να προσφέρουν, στα παιδιά της περιοχής, πολλαπλά ερεθίσματα για μια ολοκληρωμένη παιδεία αλλά και να συμβάλει στην εκπαιδευτική καινοτομία και εφαρμογή, με μεγάλη χαρά λειτουργεί τον όμιλο STEAM (ερευνώ-χαίρομαι-ανακαλύπτω) για παιδιά νηπιαγωγείου.

 Ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα  παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας μιας κατασκευής κατάλληλης για την ηλικία τους.

Ο όμιλος θα λειτουργεί σε αυτοτελείς κύκλους τεσσάρων ή έξι συναντήσεων, κάθε Παρασκευή από 6 μ.μ. , έως 7.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων.

Ο Πρώτος Κύκλος του STEAM ξεκινάει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου για παιδιά νηπιαγωγείου (γεννημένα το 2013). Ο κύκλος αυτός έχει τίτλο «O χορός του ακροβάτη» και υπεύθυνες για την υλοποίησή του είναι οι νηπιαγωγοί Χριστίνα Κωνσταντοπούλου και Άντζυ Μπούρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του σχολείου 2721092022, 92122 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Premium Joomla Templates