Μάθηση και γνώση

Στο 6ο Γυμνάσιο Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί το 2020 ο παμμεσσηνιακός διαγωνισμός ορθογραφίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, ο 3ος παμμεσσηνιακός διαγωνισμός ορθογραφίας. Στο διαγωνισμό που αποτελεί πλέον θεσμό για το νομό μας είχαν δηλώσει φέτος συμμετοχή σχεδόν 20 γυμνάσια από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.

Περισσότερα...

Στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης ο 3ος παμμεσσηνιακός διαγωνισμός ορθογραφίας

Εκεί από όπου ξεκίνησε, στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, επιστρέφει φέτος ο παμμεσσηνιακός διαγωνισμός ορθογραφίας, που μετράει φέτος την 3η κατά σειρά διοργάνωση. Για πρώτη φορά, η ιδέα των εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης, υλοποιήθηκε το 2017, με συμμετοχή από πολλά γυμνάσια της Μεσσηνίας. Ακολούθως την επόμενη χρονιά, το 2018 ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Καλαμάτας, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό, η επόμενη διοργάνωση φιλοξενείται στο σχολείο του μαθητή της Γ΄ γυμνασίου που πρωτεύει στον διαγωνισμό. Περισσότερα...

Family Day στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Είναι γνωστό πως ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου της μάθησης, δεν ολοκληρώνεται στο σχολείο, αλλά στην οικογένεια και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προς αυτή τη κατεύθυνση, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά συνεχίζουν να επενδύουν στη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών. Αναγνωρίζοντας την αξία και τη σημασία της συνεργασίας αυτής για την ψυχοπαιδαγωγική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και της συνεισφοράς και των δύο πλευρών στην εξέλιξη της προσωπικότητάς του, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά πραγματοποίησαν για πρώτη φορά φέτος μια ανοιχτή γιορτή για τους γονείς των μαθητών.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates