Μάθηση και γνώση

Παράταση στην υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων έως τις 18 Ιουλίου

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017 παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 18-7-2017. Για την υποστήριξη των υποψηφίων κατά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν στις 18-7-2017, ημέρα Τρίτη και ώρες λειτουργίας σχολείων.

Στην Καλαμάτα 9-16 Ιουλίου το Summer Academy 2017 για τις ΤΠΕ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την κοινωφελή επιχείρηση ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού δικτύου Ecomedia διοργανώνουν στην Καλαμάτα 9-16 Ιουλίου το Summer Academy 2017. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις ΤΠΕ, το οποιο θα γίνει στο 4ο ΓΕΛ από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Απευθύνεται στα μέλη του δικτύου και σε ντόπιους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων, στην Αγγλική γλώσσα. Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου 2017, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Horizon Blu, στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο στις 24 Ιουνίου 2017. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (WRO Hellas).

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates