Συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης στις 5 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων ανακοινώνουν τη δεύτερη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Νανά» του Εμίλ Ζολά. Θα ακολουθήσει δεκάλεπτη εισήγηση για το νεοελληνικό μυθιστόρημα της περιόδου του Μεσοπολέμου (Γενιά του ’30) και θα επιλεγεί για την ανάγνωση του επόμενου μήνα βιβλίο της ίδιας χρονικής περιόδου.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας. Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

Premium Joomla Templates