Σεμινάριο για υποψηφίους της Σχολής Καλών Τεχνών

O Εικαστικός Τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει σεμινάριο, που απευθύνεται σε υποψηφίους για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών, με αντικείμενο το ελεύθερο σχέδιο με κάρβουνο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη και Παρασκευή στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ., στο Εικαστικό Εργαστήρι, από τη Χαραλαμπία Κατωπόδη.

Η κα Κατωπόδη διακρίθηκε και εισήχθη πρώτη στις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ Αθήνας το 2014 και έχει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία διδασκαλίας στο ελεύθερο σχέδιο, στη μορφή με την οποία γίνονται τώρα οι εξετάσεις. Το σεμινάριο θα περιλάβει προβολή και διαδραστικό εργαστήρι.

Για τους σπουδαστές του Εικαστικού Εργαστηρίου η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, ενώ για άλλους ενδιαφερόμενους θα ανέλθει σε 30 ευρώ για 12 ώρες διδασκαλίας συνολικά. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες: Εικαστικό Εργαστήρι, Τρίτη 16.00- 18.00, Τέταρτη - Πέμπτη - Παρασκευή 14.00- 21.00.

                                                                                             

Premium Joomla Templates