Ενασχόληση

Το καλύτερο βραβείο μαθητικής εικονικής επιχείρησης στην Helm.e.t. των εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Το πρώτο βραβείο και τον τίτλο της καλύτερης εικονικής επιχείρησης της μαθητικής εμπορικής έκθεσης στο The Mall Athens που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν) , απέσπασε στις 17 Απριλίου 2018, η εικονική επιχείρηση Helm.e.t. των εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Περισσότερα...

Βιβλιοπερίπατος και γνωριμία των παιδιών με τους ήρωες των παραμυθιών

 Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας συστήνει στα παιδιά τους ήρωες της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας αύριο Σάββατο Σάββατο 21 Απριλίου, όπου γονείς και παιδιά από 8 έως 11 χρονών, μπορούν να κάνουν μία στάση στο φετινό βιβλιοπερίπατο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Αντίλογος, στο παιδικό εργαστήρι γνωριμίας με τους ήρωες, από τις 10.30 π.μ. – 12 μ. με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 23 Απριλίου.

Περισσότερα...

Συνάντηση την Κυριακή για την εκπαιδευτική Ρομποτική στην Μεσσηνία

Την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. – 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων – σχεδόν – όσων εμπλέκονται με την «Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Μεσσηνία». Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ρομποτικής και το BITLAB και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.   

Περισσότερα...

Το Κέντρο Ρομποτικής και Προγραμματισμού Καλαμάτας στον πανελλήνιο τελικό Ρομποτικής 2018

Στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 που διεξήχθη στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου, στην Αθήνα, έφτασαν αρκετές ομάδες από σχολεία της Μεσσηνίας που προπονούνται στο Κέντρο Ρομποτικής και Προγραμματισμού Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας Απόστολος Ασημακόπουλος. Πιο συγκεκριμένα στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates