Ενασχόληση

Μαθητικοί αγώνες κατασκευής υδροπυραύλων στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθούν στη Μεσσηνία, μαθητικοί αγώνες κατασκευής υδροπυραύλων, με τίτλο «Water rocket challenge 2018», για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου, στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Περισσότερα...

Εγγραφές στην κατασκήνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους θα φιλοξενηθούν φέτος τα παιδιά στην κατασκήνωση της Αγίας Αικατερίνης, της Μητρόπολης Μεσσηνίας. Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 22 Μαΐου και θα γίνονται τις εργάσιμες ημέρες από τις 10 π.μ. - 1 μ.μ., στα γραφεία της Μητρόπολης, μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.

Περισσότερα...

Στις Συρακούσες της Ιταλίας μέσω του Erasmus το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

           Ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πέντε εκπαιδευτικοί, μέλη της παιδαγωγικής ομάδας Erasmus του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, προ ημερών στην Ιταλία. Γύρισαν πίσω γεμάτοι εμπειρίες για τη διδασκαλία στη γειτονική χώρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Οκτώβρη στην Ισπανία.

Περισσότερα...

Το καλύτερο βραβείο μαθητικής εικονικής επιχείρησης στην Helm.e.t. των εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Το πρώτο βραβείο και τον τίτλο της καλύτερης εικονικής επιχείρησης της μαθητικής εμπορικής έκθεσης στο The Mall Athens που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν) , απέσπασε στις 17 Απριλίου 2018, η εικονική επιχείρηση Helm.e.t. των εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates