Ενασχόληση

Στις 5 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας στη Μεσσήνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Μεσσήνης. Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300 φωτογραφίες ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε τις 10 τελευταίες μέρες του διαγωνισμού όπου συγκεντρώθηκαν 200 φωτογραφίες. Μέσα από το δική τους ματιά μαθητές, δημότες , επισκέπτες του Δήμου ανέδειξαν τη μαγική αλλά και ανεξερεύνητη πλευρά του Δήμου Μεσσήνης.   Περισσότερα...

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι βραβεύσεις των διακριθέντων του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της ΔΚΒΚ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που είχε προκηρύξει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας. Στόχος του Διαγωνισμού ήταν να προαγάγει τη λογοτεχνική έκφραση, να ενθαρρύνει την ενασχόληση με τα διαφορετικά λογοτεχνικά είδη και να δώσει ώθηση σε νέους Μεσσήνιους δημιουργούς να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή. Περισσότερα...

Ανοιχτά τα προαύλια των σχολείων της Καλαμάτας Ιούλιο και Αύγουστο

Με απόφαση Δημάρχου, δόθηκε από την 1η Ιουλίου 2017 η δυνατότητα άθλησης των παιδιών σε σχολικούς χώρους στην Καλαμάτα, κατά τη θερινή περίοδο. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα – με ευθύνη των γονέων τους - να αθλούνται σε προαύλια σχολείων μεταξύ 5.30 μ.μ. και 10 μ.μ., καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.

Περισσότερα...

Η έκθεση των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου της «Φάρις»

Συνεχίζεται η έκθεση με τίτλο «διά χρωμάτων», με πολλές εκατοντάδες έργα όλων των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου, παιδιών και ενηλίκων στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας (Ναυαρίνου 8).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 και θα λειτουργεί κάθε βράδυ από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., εκτός από Σαββατοκύριακο.

Premium Joomla Templates