Ενασχόληση

Η 7η Σκυταλοδρομία Λόγου στις 18/12 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας

Η διοργάνωση «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. την 7η Σκυταλοδρομία Λόγου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας (αίθουσα Τελετών). Ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας, ως εκπρόσωπος της Παιδικής Λογοτεχνίας, θα παραδώσει τη σκυτάλη στον ομότιμο καθηγητή Γλωσσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, ως εκπρόσωπο της Γλωσσολογίας-Λεξικογραφίας.

Περισσότερα...

Αρχίζει το Σάββατο το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 18η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio επιστρέφουν από την 1η έως τις 8 Δεκεμβρίου στον Πύργο.

Περισσότερα...

Ξεκινά η λειτουργία των ΚΔΑΠ στη Μεσσήνη

Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μεσσήνης, προσκαλεί τις ωφελούμενες μητέρες του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», την Δευτέρα 19, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, σε συνάντηση γνωριμίας με τους εκπαιδευτικούς των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), την ενημέρωση τους και την συμπλήρωση αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με τις δραστηριότητες του Προγράμματος.

Συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης στις 5 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων ανακοινώνουν τη δεύτερη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates