Ενασχόληση

Koza Mostra, Locomondo και Κώστας Δόξας στο Καλαματιανό Καρναβάλι

Στις 3 Φεβρουαρίου θα γίνει η έναρξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Ο Πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος, παρουσίασε το πρόγραμμα τονίζοντας ότι νέα γκρουπ δηλώνουν συμμετοχή. Επίσης, ενδιαφερόμενοι από τους γύρω Νομούς και την Αθήνα τηλεφωνούν στο Δήμο Καλαμάτας και την Καρναβαλική Επιτροπή για να λάβουν πληροφορίες, καθώς θέλουν να παρακολουθήσουν και να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018. 

Περισσότερα...

Σεμινάριο για υποψηφίους της Σχολής Καλών Τεχνών

O Εικαστικός Τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει σεμινάριο, που απευθύνεται σε υποψηφίους για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών, με αντικείμενο το ελεύθερο σχέδιο με κάρβουνο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη και Παρασκευή στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ., στο Εικαστικό Εργαστήρι, από τη Χαραλαμπία Κατωπόδη.

Περισσότερα...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Κόστα Ρίκα καλαματιανοί μαθητές

 Στη μακρινή Κόστα Ρίκα στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, διαγωνίζονται από Παρασκευή έως Κυριακή δύο μαθητικές ομάδες της Καλαμάτας, στοχεύοντας -με τις ευχές όλων μας- σε διακρίσεις!

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεσσήνης από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Την έννοια της δανειστικής βιβλιοθήκης έμαθαν και στην πράξη την Παρασκευή το απόγευμα, οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης. Με πρωτοβουλία του Σωματείου, επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεσσήνης, η οποία λειτουργεί στον 1ο όροφο του Δασκαρόλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates