Ενασχόληση

Unicef: Πόσο παίζουν οι πατέρες με τα παιδιά τους;

Περισσότερο από τα μισά παιδιά (55%) ηλικίας 3 έως 4 ετών σε 74 χώρες - περίπου 40 εκατομμύρια - έχουν πατέρες που δεν παίζουν ή δεν συμμετέχουν σε δραστηριότητες μάθησης μαζί τους, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της UNICEF.

Περισσότερα...

«Γιορτάζοντας την μητέρα» αύριο Κυριακή στο Αγρόκτημα Φοίφα

 Σε μια τέτοια μέρα, όπου όλη η φύση γιορτάζει, γιατί απλά όλα ξεκινάνε από και καταλήγουν στην μητέρα, το Αγρόκτημα Φοίφα προσκαλεί οικογένειες με τα παιδιά τους να χαρούν αυτή την ήμερα μαζί! «Πώς; Μα κλασσικά παίζοντας ελεύθερα και φυσικά στο αγρόκτημά μας, δημιουργώντας ένα μικρό " φυλαχτό"-κόσμημα για αυτήν που μας έφερε στην ζωή από καρπούς της φύσης και επικοινωνώντας πάνω από όλα τις καρδιές μας! Περισσότερα...

Δεύτερη ημέρα για το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας

Πολλή χαρά προσέφερε σήμερα το πρόγραμμα του 1ου πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου που ξεκίνησε χθες στην Καλαμάτα και θα ολοκληρωθεί στις 16 του μήνα. Στη διάρκεια του πενθήμερου 19 κουκλοπαίκτες γίνονται ήρωες και πρωταγωνιστές σε μαγικά παραμύθια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανοιχτά θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια για παιδιά και επιμορφωτικά θεατρικά εργαστήρια για ενήλικες.

Περισσότερα...

Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου από 12 έως 16 Μαΐου στην Καλαμάτα

Δεκάδες θεατρικές κούκλες όλων των ειδών, ζωντανεύουν στην Καλαμάτα από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, από 19 κουκλοπαίκτες και γίνονται ήρωες και πρωταγωνιστές σε μαγικά παραμύθια! Το πενθήμερο περιλαμβάνει ανοιχτά θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια για παιδιά και επιμορφωτικά θεατρικά εργαστήρια για ενήλικες.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates