Κινηματογράφος και θέατρο

Πρεμιέρα σήμερα με το έργο «Ο παπουτσωμένος γάτος» στη νέα Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ

Η πρώτη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΜΕΘ είναι γεγονός και είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα στη Φιλαρμονική στις 7 μ.μ., ενώ το έργο ανεβαίνει επίσης το Σάββατο στις 6 μ.μ. και την Κυριακή στις 12 μ. και στις  6 μ.μ. και επαναλαμβάνεται από 2 – 4 Μαρτίου, τις ίδιες ώρες. Σε όλες τις παραστάσεις τα ΑμεΑ μπορούν να την παρακολουθούν δωρεάν και η εκπαιδευτικός Σωτηρία Λάγιου θα κάνει μετάφραση στη νοηματική.

Περισσότερα...

Αφιερωμένο στην υγεία το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Το «4o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» έχει θεματικό αφιέρωμα «Κινηματογράφος και Υγεία» το οποίο περιλαμβάνει προβολές, θεατρικά δρώμενα, διημερίδα με συμμετοχή ειδικών και δημιουργών,  και εικαστική έκθεση. Ξεκινάει στις 6 μ.μ. το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Θ. Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου και το αφιέρωμα στην Υγεία κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με προβολές και αφιερώματα που ξεκινούν από τις 11 π.μ. Ακολουθεί παρακάτω το πρόγραμμα για τις 5 πρώτες ημέρες, από 24 έως 28 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η κωμωδία «Απατεών» (Ο Φιάκας) στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Συνεχίζεται στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας η θεατρική παράσταση Δ.Κ. Μισιτζή: "Απατεών (Ο Φιάκας)". Οι παραστάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ. και την Κυριακή στις 8 μ.μ. (Δημοσθένους 2, Καλαμάτα).

Περισσότερα...

Οι ταινίες του Cine center Καλαμάτας μέχρι τις 24 Ιανουαρίου

Πέντε ταινίες προβάλλει το Cine center Καλαμάτας, αυτή την εβδομάδα μέχρι την Τετάρτη 24 του μήνα. Η περιπέτεια «Ο επιβάτης» και η κοινωνική ταινία «The Post: Κρυμμένα μυστικά» και οι παιδικές ταινίες «Coco», «Πάντιγκτον 2» και «Φερδινάνδος».

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates