Κινηματογράφος και θέατρο

Ο «Καζαντζάκης» στο Cine Center Καλαμάτας από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου

Στους κινηματογράφους βγήκε για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης», η οποία αναφέρεται στην προσωπικότητα του πολυσυζητημένου συγγραφέα και στις επιρροές που δέχθηκε στη ζωή του από τα ταξίδια του. Η ταινία προβάλλεται και στον κινηματογράφο Cine Center Καλαμάτας.

Περισσότερα...

«Ο Τετραγωνοπαντελόνης και η διάσωση του βυθού» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Το Σάββατο έρχεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με την παράσταση «Ο Τετραγωνοπαντελόνης και η διάσωση του βυθού».

Περισσότερα...

Πρεμιέρα με το «Μάγο του Οζ» κάνει το Σάββατο το ΘΕΜ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης ολοκληρώνει την θεατρική του περίοδο 2017 με το παραμύθι για μικρούς και μεγάλους «Ο Μάγος του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ σε διασκευή - σκηνoθεσία Ελένης Ευταξοπούλου.

Περισσότερα...

«Justice League» και «Το τελευταίο σημείωμα» στο Cine Center Καλαμάτας

Την περιπέτεια φαντασίας «Justice League», προβάλλει σε παγκόσμια πρεμιέρα από την Πέμπτη 16 του μήνα, ο κινηματογράφος Cine Center Καλαμάτας. Μπάτμαν, Σούπερμαν και Γουόντερ Γούμαν, αναζητούν απόρρητες πληροφορίες για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Στις αίθουσες έρχεται επίσης και η ενδιαφέρουσα ελληνική ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» που αναφέρεται στις ιστορίες και στην εκτέλεση αγωνιστών κρατουμένων από τις κατοχικές δυνάμεις.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates