Κινηματογράφος και θέατρο

Θερινός «Cine center Καλαμάτα» από σήμερα στο σιδηροδρομικό σταθμό

Καλοκαιρινές προβολές ξεκινάει από σήμερα 8 Αυγούστου έως τις 14 του μήνα, ο θερινός «Cine center Καλαμάτα» στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Οι θερινές ταινίες που θα παρουσιάσει είναι οι εξής τρεις: η κωμική περιπέτεια «Η συμμορία των 8», η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο μαγεμένος πρίγκιπας» και η κοινωνική περιπέτεια «Αγαπώντας τον Πάμπλο».

Περισσότερα...

Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου για «Το Τάβλι» από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Το κλασικό αριστούργημα του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το Τάβλι» παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία του Πέρη Μιχαηλίδη. Τους δύο εμβληματικούς ήρωες του έργου, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ., στην Κεντρική Σκηνή, ερμηνεύουν ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Πέρης Μιχαηλίδης, ο οποίος σκηνοθετεί και την παράσταση. Σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου παρουσία των δύο ερμηνευτών.

Περισσότερα...

Οι προβολές του Cine center Καλαμάτας

Δύο ταινίες προβάλλει αυτή την εβδομάδα ο κινηματογράφος Cine center Καλαμάτας, από τις 21 έως τις 27 του μήνα. Πρόκειται για την ταινία θρίλερ «Η διαδοχή» και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι απίθανοι 2».

Περισσότερα...

«Όταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα» από την εφηβική ομάδα του ΘΕΜ

Μία θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην αγνή αγάπη και στον παθιασμένο έρωτα είναι το έργο «Όταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ. από την εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ελένης Ευταξοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσσήνης «Στρ. Αθ. Δασκαρόλη», στην αίθουσα ΘΕΜ, στην οδό Παπαφλέσσα 3, στη Μεσσήνη.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates