Κινηματογράφος και θέατρο

Οι ταινίες του Cine center από 13 έως 19 Δεκεμβρίου

Με τέσσερις ταινίες ξεκινάει η κινηματογραφική εβδομάδα για το Cine center Καλαμάτας, από 13 έως 19 Δεκεμβρίου. Σε παγκόσμια πρεμιέρα παρουσιάζεται η περιπέτεια «Aquaman». Σε πανελλήνια πρεμιέρα προβάλλεται η κοινωνική περιπέτεια «Ο δικός της πόλεμος» η οποία είναι υποψήφια για 2 χρυσές σφαίρες. Επίσης ο κινηματογράφος προβάλλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς» και την κοινωνική ταινία «Ψυχρός πόλεμος».

Περισσότερα...

Παραστάσεις με τον «Γυάλινο Κόσμο» από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Πρεμιέρα με τον «Γυάλινο Κόσμο» του αμερικανού συγγραφέα Τενεσί Ουίλιαμς, έκανε το Σάββατο το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας. «Ο Γυάλινος κόσμος» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του συγγραφέα και όποτε έχει παρουσιαστεί στην σκηνή των ελληνικών θεάτρων, έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη επιτυχία.

Περισσότερα...

Οι προβολές του Cine Center Καλαμάτας μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου

Νέες ταινίες σε παγκόσμια και πανελλήνια πρεμιέρα προβάλλει για αυτή τη εβδομάδα το Cine Center Καλαμάτας για την εβδομάδα από 29 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα προβάλλονται η «Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις» σε παγκόσμια πρεμιέρα και σε πανελλήνια πρεμιέρα η κοινωνική περιπέτεια «Γκρίντ» και το δραματοποιημένο ιστορικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του ΚΚΕ «Ο δρόμος μας» Επίσης ο κινηματογράφος για τους μικρούς του φίλους θα προβάλλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ραλφ εναντίον Ιντερνετ» και την κοινωνίκη ταινία «Χήρες» για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.

Περισσότερα...

Η «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι από το ΘΕΜ κάθε Σαββατοκύριακο

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο η θεατρική παράσταση « Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, στο πολιτιστικό κέντρο Αθ. Δασκαρόλη, στη Μεσσήνη. Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή με διπλή διανομή των γυναικείων ρόλων.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates