Κινηματογράφος και θέατρο

«Οι απίθανοι 2»,αυτή την εβδομάδα στο Cine Center Καλαμάτας

Την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι απίθανοι 2», παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα από 14 έως 20 Ιουνίου το Cine Center Καλαμάτας. Η ταινία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα. Επίσης, προβάλλεται και η περιπέτεια «Jurassic World: το βασίλειο έπεσε».

Περισσότερα...

Την περιπέτεια “Jurassic world: Το βασίλειο έπεσε” προβάλει το Cine center Καλαμάτας

Τρεις ταινίες μεταξύ των οποίων την περιπέτεια “Jurassic world: Το βασίλειο έπεσε” προβάλλει το Cine center Καλαμάτας, αυτή την εβδομάδα. Το έργο κάνει παγκόσμια πρεμιέρα και η διάσωση των δεινοσαύρων που έχουν απομείνει, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Επίσης προβάλλονται η περιπέτεια «Μετά την καταιγίδα» και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Λεο ντα Βίντσι: αποστολή Μόνα Λίζα».

Περισσότερα...

Ταινίες για νεαρούς κινηματογραφόφιλους στο Cine center Καλαμάτας

Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Solo: A Star Wars Story» και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Λεο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα», προβάλλει για αυτή την εβδομάδα από 31 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου ο κινηματογράφος Cine center Καλαμάτας.

Περισσότερα...

«Deadpoool 2» και «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2» στο Cine center Καλαμάτας

Μία περιπέτεια της Marvel και μία ταινία κινουμένων σχεδίων, προβάλλει το Cine center Καλαμάτας, αυτή την εβδομάδα, από τις 24 έως τις 31 Μαΐου. Πρόκειται για τις ταινίες «Deadpoool 2» και «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2». Ο κινηματογράφος βρίσκεται στην οδό Καλλιπατείρας 16, τηλέφωνο: 2721085995, ηλεκτρονική διεύθυνση: http://cinecenterkal.blogspot.gr

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates