Εθελοντισμός

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης των πολιτών για το περιβάλλον

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χελώνας 23 Μαΐου, το Κέντρο Νέων Καλαμάτας οργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ. στην πλατεία ΄Όθωνος 10, στην Καλαμάτα με τις ομάδες Αρχέλων και RADIKALA.

Περισσότερα...

Τριήμερο πασχαλινό παζάρι από τα Παιδικά Χωριά SOS

Τριήμερο πασχαλινό παζάρι πραγματοποιεί το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα από την προσεχή Παρασκευή.

Περισσότερα...

Η ομάδα εθελοντών «Επανεκκίνησις» δωρίζει σε σχολεία παλιούς υπολογιστές

Έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, δωρεάν σε κάθε μαθητή, φιλοδοξεί να προσφέρει η ομάδα εθελοντών «Επανεκκίνησις». Ένα χαμηλού κόστους, χαμηλής ισχύος, συνδεδεμένο στο διαδίκτυο laptop, το οποίο διαθέτει κατάλληλο εκπαιδευτικό λογισμικό, θα αποκτήσει ο κάθε μαθητής του σχολείου που θα αιτηθεί να λάβει υπολογιστή, με στόχο την εξάλειψη του ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού.

Περισσότερα...

Αγώνες αφιερωμένοι στη Μυρτώ χθες στην Καλαμάτα

Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε ο κόσμος την Κυριακή το πρωί στην πρωτοβουλία-κάλεσμα του τμήματος Στίβου του Αθλητικού Ομίλου «Ακρίτας», το οποίο πραγματοποίησε αγώνες για καλό σκοπό. Οι αγώνες σκυταλοδρομίας Street Relays Μεσσηνία, με τίτλο «Τρέχουμε για τη Μυρτώ» ήταν αφιερωμένοι στη νεαρή κοπέλα η οποία κακοποιήθηκε προ πενταετίας στην Πάρο και έκτοτε μάχεται καθημερινά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο κέντρο Αποκατάστασης Animus στην Λάρισα.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates