Εθελοντισμός

Εκδηλώσεις για τα δέκα χρόνια λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

Οι δομές των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα συμπληρώνουν φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας και τα γιορτάζουν μια εβδομάδα εκδηλώσεων από σήμερα 2 έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί το έργο που γίνεται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και στο Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης, ενώ θα υπάρχει και δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και αγώνες βόλεϊ και δρόμου για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα...

Πώς τα παιδιά θα διαχειριστούν τις φυσικές καταστροφές; Συμβουλές από τα παιδικά χωριά SOS

Τις θλιβερές αυτές μέρες που διανύουμε έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες τραγικών στιγμών και απωλειών συνανθρώπων μας. Χρώματα μαύρα, που έρχονται να σκεπάσουν τη συνηθισμένη καθημερινότητα και τη χαρά των παιδιών. Αυτές ακριβώς τις στιγμές είναι που τα παιδιά μάς χρειάζονται περισσότερο από ποτέ δίπλα τους.

Περισσότερα...

Ποδηλασία την Κυριακή σε Πήδημα-Αριοχώρι-Πλατύ-Άγιο-Φλώρο

Με το σύνθημα « παράγουμε λιγότερα σκουπίδια και τα διαχειριζόμαστε μέσω ανακύκλωσης», η Αμφικτιονία των συλλόγων Αγίου Φλώρου, Αριοχωρίου, Πηδήματος και Πλατύ «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» διοργανώνει Ποδηλασία την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας

Ξεκινά με ενθουσιασμό για πρώτη χρονιά οργανωμένα στην Καλαμάτα η καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών. Στην Καλαμάτα θα υλοποιηθεί από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη. Περισσότερα...

Premium Joomla Templates