Στον Γιατρό

Επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο δήμο Μεσσήνης

 Στη Μεσσήνη θα βρίσκεται την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Απριλίου, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθώς ο Δήμος Μεσσήνης συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε. Οι ενδιαφερόμενες να κλείσουν ραντεβού μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 27223 60150 ή 60185 από 11 Απριλίου και ώρες από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη στη Μεσσηνία

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από την παγκόσμια «μάστιγα» του Σακχαρώδη Διαβήτη και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (GHbA1c), θα έχουν την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 όσοι παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση στις 11:00 το πρωί στο Σουληνάρι (Αγροτικό Ιατρείο) και στις 17:00 στο Χατζή (Δημοτικό Κατάστημα)

Περισσότερα...

Θερίζει η γρίπη. Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει εμβολιασμούς ακόμα και τώρα

Έως την περασμένη εβδομάδα είχαν καταγραφεί συνολικά 6 θάνατοι από την εποχική γρίπη- Δεκάδες νοσηλεύονται στις εντατικές - Με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό τα τρία παιδιά που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Περισσότερα...

Στους Δήμους Τριφυλίας και Δυτικής Μάνης οι «Κινητές Μονάδες Υγείας»

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με στόχο τις ίσες ευκαιρίες πρόσβασης των κατοίκων των απομακρυσμένων νησιών σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα στους δήμους Τριφυλίας και Δυτικής Μάνης. Οι «Κινητές Μονάδες Υγείας» είναι μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιανουάριο 2014.  

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates