Βράβευση μαθητριών που πρώτευσαν στις πανελλαδικές του 2018

Τις μαθήτριες που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2018, βράβευσε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης. Η βράβευση των αριστούχων πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Βραβεία έλαβαν οι μαθήτριες Αντωνία Γεωργιοπούλου, Σταυρούλα Καλέκα και Στασινή-Βασιλική Πετρουλάκη που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σε καθεμία από τις τρεις μαθήτριες χορηγήθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης που αφορά στη βράβευση των πρώτων αριστούχων μαθητών των τριών κατευθύνσεων (Θεωρητική, Θετική, Τεχνολογική).

Ο κ. Τσώνης συνεχάρη τις μαθήτριες και ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια σημείωσε πως αν και είναι τυχαίο ότι η απονομή των βραβείων γίνεται την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και αυτή τη χρονιά πρώτευσαν μόνο κορίτσια, γεγονός που συμβολίζει τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Τέλος, ευχήθηκε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου να φωτίζουν την πορεία τους.

Το βραβείο παρέλαβε αυτοπροσώπως η Σταυρούλα Καλέκα (φωτογραφία), ενώ εκ μέρους των δύο άλλων αριστούχων που απουσίαζαν τα παρέλαβαν συγγενείς τους.

Premium Joomla Templates