Νέα

Τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα σε Ιστορία για την Ο.Π. Ανθρωπιστικών σπουδών, την Φυσική για την Ο.Π. Θετικών Σπουδών και την πληροφορική για την Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, τα οποία αναπτύχθηκαν σήμερα κατά την τρίτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Περισσότερα...

Με μαθηματικά και αρχαία συνέχισαν τις εξετάσεις τους οι υποψήφιοι

Συνεχίστηκαν σήμερα Δευτέρα οι Πανελλήνιες με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στα Αρχαία και στα Μαθηματικά. Όπως ανακοινώθηκαν από το υπουργείο τα θέματα έχουν ως εξής:

Περισσότερα...

«Η παιδεία και η εκπαίδευση» στους υποψηφίους των ΓΕΛ σήμερα

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκθεση) άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΓΕΛ σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου. Το θέμα των Πανελληνίων που έπεσε στους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι η Παιδεία και η Εκπαίδευση κείμενο του Δ. Ν. Μαρωνίτη, εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», 1/3/2009 και 8/3/2009 (το κείμενο προσαρμόστηκε για τον σκοπό της αξιολόγησης).

Περισσότερα...

Περισσότεροι απο 100.000 οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στις 104.040 ανέρχονται οι δηλώσεις - αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία και είδος σχολείου κατατέθηκε ο εξής αριθμός αιτήσεων:

5 pinakas                                                                                                                                                                      

Επιπλέον, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση τροποποίησης και συμπλήρωσης του καθορισμού του αριθμού εισακτέων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019.

Υπενθυμίζεται ότι τα εξεταστικά κέντρα της χώρας ανέρχονται σε 1.003 τον αριθμό (858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ).

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates