Νέα

Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου η Αθήνα

Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018 θα είναι από τη Δευτέρα 23 Απριλίου η Αθήνα που με περισσότερες από 250 εκδηλώσεις θα μπει για έναν χρόνο στο διεθνές επίκεντρο. Σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στα εγκαίνια τα οποία θα γίνουν τη Δευτέρα στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. «Σκοπός της διοργάνωσης είναι να εμπνεύσει, να δημιουργήσει, να δώσει κίνητρα για ανάγνωση, να αφήσει πολιτιστικό αποτύπωμα στην πόλη και να υπενθυμίσει ότι βιβλίο σημαίνει ιστορίες και αφήγηση, σημαίνει φαντασία, πρωτοπορία και δημιουργικότητα, αλλά και τέχνες, επιστήμες, ακόμα και νέες τεχνολογίες. Θέλουμε να φτάσει το βιβλίο σε κάθε γειτονιά, στους πολλούς, σε όλους τους πολίτες», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η 7η Απριλίου

Η 7η Απριλίου έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημιουργήθηκε επί της αρχής, ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν το δικαίωμά τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας.

Περισσότερα...

Έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως

Στην Ελλάδα με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το Άγιο Φως. Το παρέλαβε από τον Πανάγιο Τάφο ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates