Νέα

Ξεκινάει αύριο η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια

Αρχίζει αύριο Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στα Γυμνάσια, η ενισχυτική διδασκαλία σε 440 Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης, αριθμός αυξημένος σε σχέση με πέρσι που λειτούργησαν 421 ΣΚΑΕ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Ενισχυτική Διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων, δηλαδή την 31η Μαΐου 2018.

Περισσότερα...

Νέες ρυθμίσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Νέες ρυθμίσεις στη λειτουργία δηµοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών προβλέπει σε εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με αυτές προκύπτουν: νέο ωράριο λειτουργίας έως και τις 6 μ.μ., εγγραφή βρεφών ακόμη και από δύο μηνών, καθώς και νέος καθορισμός εισοδηματικών κριτηρίων για τις εγγραφές.

Περισσότερα...

Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το ΤΕΙ Πελοποννήσου

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου θα δεχτεί την περίοδο από 6 Νοέμβρη έως 18 Δεκέμβρη 2017 αιτήσεις για εισαγωγή της νέας Σειράς Μεταπτυχιακών φοιτητών για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Χρηματοοικονομικά/Master of Science (Μ.Sc) in Finance». Περισσότερα...

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, απέστειλε προς τα σχολεία ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, κάνοντας λόγο για το τρίπτυχο που συνέθλιψε τη Χούντα των συνταγματαρχών. Σε αυτό αναφέρει:

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates