Νέα

Οι νέες ειδικότητες για τα δημόσια ΙΕΚ

Την έναρξη νέων ειδικοτήτων για τα εξάμηνα 2018Α και Β στα Δημόσια ΙΕΚ προβλέπει απόφαση του υπουργείου Παιδείας, οι οποίες θα καλύψουν το έτος κατάρτισης 2018 – 2019. Επισημαίνεται, ότι κάποιες ειδικότητες μπορεί να προστεθούν ή να μεταβληθούν.

Περισσότερα...

Εκτός δράσης το 1/3 των δικαιούχων για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για την Δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018 – 2019». Οι δικαιούμενοι voucher είναι 94.000 έναντι 92.000 της τελευταίας χρονιάς. Οι έγκυρες υποψηφιότητες ανέρχονται σε 141.000 ενώ, πέρυσι ήταν 133.000. Συνεπώς σε πρώτη φάση μένουν εκτός δράσης 47.000 έγκυρες υποψηφιότητες. Στην ανακατανομή ωστόσο εκτιμάται ότι περίπου 15.000 δικαιούχοι θα λάβουν το voucher.

Περισσότερα...

ΕΛΠΕ: Αιτήσεις για απασχόληση φοιτητών ΑΤΕΙ

ΕΛΠΕ: Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών ΑΤΕΙ προσφέρει την ευκαιρία σε σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες δραστηριότητες του Ομίλου, αποκτώντας εμπειρία πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους, μέσα σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις απασχόλησης σε σπουδαστές, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.

Περισσότερα...

Δωρεάν Σίτιση Πυρόπληκτων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια των συνανθρώπων μας που προκάλεσαν οι φωτιές της 23ης Ιουλίου 2018.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates