Νέα

Επιτυχόντες των πανελληνίων βραβεύτηκαν από τον δήμο Μεσσήνης

Τρεις μαθητές οι οποίοι πρώτευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 201, βράβευσε σήμερα ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης. Οι μαθήτριες και ο μαθητής που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την σχολή στην οποία πέτυχαν, σήμερα είχαν την ευκαιρία να βραβευτούν για την επιτυχία τους ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης. Περισσότερα...

Ευχές για τη νέα χρονιά!

Η νέα χρονιά επιτέλους ήρθε! Κουβαλάει μαζί της τις ελπίδες όλων μας ότι θα κυλήσει χαρούμενα, αισιόδοξα, με υγεία και φιλειρηνικά αισθήματα.  Ότι θα πάρει μακριά ό,τι μας κούρασε, μας στενοχώρησε και μας πόνεσε τη χρονιά που μόλις έφυγε. Μακάρι να μας τύχουν οι χαρές που μας έλειψαν και να πραγματοποιηθούν στόχοι και όνειρα που θα φέρουν χαμόγελα και ευτυχία σε μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Καλή χρονιά!

Χρόνια πολλά!

Ξεκινάει αύριο η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια

Αρχίζει αύριο Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στα Γυμνάσια, η ενισχυτική διδασκαλία σε 440 Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης, αριθμός αυξημένος σε σχέση με πέρσι που λειτούργησαν 421 ΣΚΑΕ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Ενισχυτική Διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων, δηλαδή την 31η Μαΐου 2018.

Περισσότερα...

Νέες ρυθμίσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Νέες ρυθμίσεις στη λειτουργία δηµοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών προβλέπει σε εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με αυτές προκύπτουν: νέο ωράριο λειτουργίας έως και τις 6 μ.μ., εγγραφή βρεφών ακόμη και από δύο μηνών, καθώς και νέος καθορισμός εισοδηματικών κριτηρίων για τις εγγραφές.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates