Νέα

Το πρωτοποριακό σύστημα SEATRACK σε 4 παραλίες του Δήμου Πύλου- Νέστορος

Το πρωτοποριακό σύστημα SEATRACK που διευκολύνει την πρόσβαση ατόμων με αμαξίδιο στη θάλασσα, θα τοποθετηθεί το ερχόμενο Καλοκαίρι σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Πύλου – Νέστορος και συγκεκριμένα σε Φοινικούντα, Γιάλοβα, Μεθώνη και Κορώνη.

Περισσότερα...

Ξεκινά άμεσα το πρόγραμμα πρόσληψης ψυχολόγων στα Δημοτικά Σχολεία

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα πρόσληψης ψυχολόγων σε ομάδες Δημοτικών Σχολείων, αποτελούμενες από πέντε σχολικές μονάδες η καθεμία.

Περισσότερα...

Έτοιμες οι παιδικές χαρές σε Βλαχόπουλο και Χρυσοκελαριά

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή δύο νέων παιδικών χαρών στο Βλαχόπουλο και τη Χρυσοκελαριά, του δήμου Πύλου-Νέστορος με την τοποθέτηση νέου πιστοποιημένου εξοπλισμού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών ασφαλείας. Το έργο προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, είναι έτοιμο να δοθεί για χρήση στα παιδιά της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες εργασίες έχουν γίνει στις παιδικές χαρές Μεθώνης, Φοινικούντας, Χανδρινού, Χώρας  και Πύλου.

Περισσότερα...

Καθιέρωση του θεσμού του συμβούλου – καθηγητή στα Επαγγελματικά Λύκεια

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση με θέμα την καθιέρωση και εφαρμογή του θεσμού του «Συμβούλου - Καθηγητή» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό Έτος 2018-2019.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates