Νέα

Τιμήθηκε ο Πέτρος Θέμελης για την προσφορά του στην Αρχαία Μεσσήνη

Για την συνολική προσφορά του στην ανασκαφική δραστηριότητα στην Αρχαία Μεσσήνη και όχι μόνο, τιμήθηκε με το μετάλλιο Α΄ Τάξεως του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Μεσσήνης από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο ο καθηγητής Αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης.

Περισσότερα...

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Κέντρο εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Καλαμάτας θα ξεκινήσουν και φέτος μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές 6ης Δημοτικού, Γυμνασίων, Λυκείων /ΕΠΑΛ της Μεσσηνίας, όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

Κλειστά αύριο και τα σχολεία της Πελοποννήσου

Δε θα λειτουργήσουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο, για προληπτικούς λόγους. Λόγω της πρόγνωσης για έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας και το επικείμενο πέρασμα του Μεσογειακού Κυκλώνα και από την Πελοπόννησο, ο περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάνος Πετρόπουλος, εισηγήθηκε το κλείσιμο όλων των σχολείων.

Περισσότερα...

Ημερίδα για παραμέληση και κακοποίηση παιδιών τον Νοέμβριο στην Καλαμάτα

Την Κυριακή 11 Νοέμβρη η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με συμμετοχές εισηγητών που θα προέρχονται από το Δικαστικό χώρο, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates