Νέα

Τοποθέτηση διευθυντών στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Μεσσηνίας

 Ανακοινώθηκαν από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, οι τοποθετήσεις των διευθυντών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του νομού. Η ανακοίνωση των νέων διευθυντών και ο πίνακας με τις σχολικές μονάδες έχουν ως εξής:

Περισσότερα...

Οι νέοι διευθυντές των δημοτικών σχολείων Μεσσηνίας

Οι νέοι διευθυντές των δημοτικών σχολείων Μεσσηνίας θα αναλάβουν καθήκοντα τη νέα σχολική χρονιά, μετά την σχετική απόφαση διετούς διάρκειας που εκδόθηκε. Πιο συγκεκριμένα κοινοποιήθηκε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, η απόφαση του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας ως Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών εκπαίδευσης, η οποία αναφέρεται στην τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Μονάδων Ειδικής Αγωγής Π.Ε. Μεσσηνίας.

Περισσότερα...

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σε Δημότες της Μεσσήνης με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone

Στο Δήμο Μεσσήνης λειτουργεί το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στους κατοίκους της περιοχής μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.

Περισσότερα...

Διεθνής Μελέτη για την Αντηλιακή Προστασία: το 53% των Ελλήνων βάζει αντηλιακό

Η La Roche-Posay και το Πανεπιστήμιο George Washington, δημοσιεύουν μια Πρωτοφανή Διεθνή Μελέτη για τη Συμπεριφορά γύρω από την Αντηλιακή Προστασία και την Ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Δέρματος. Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Υποκατηγορίες

Premium Joomla Templates