Με Rec, Onirama και πολλές δράσεις το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Ανοιχτή πρόσκληση προς το καλαματιανό κοινό να παραστεί στην έναρξη λειτουργίας του εκθετηρίου στολών, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, απηύθυναν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εμπλεκόμενοι με την 7η κατά σειρά διοργάνωση. Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα γίνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου και θα πλαισιωθεί από συναυλία του συγκροτήματος REC, ενώ την Κυριακή 10 Μαρτίου μετά τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με συναυλία των Onirama.

Πλούσιο υπόσχονται οι διοργανωτές ότι θα είναι το πρόγραμμα του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, με πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες. Ήδη 21 γκρουπ έχουν δηλώσει συμμετοχή και η υποβολή δηλώσεων συνεχίζεται. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ενός γκρουπ στο Καρναβάλι, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής στο τηλ. 2721 181030, να αποστείλουν mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο, με το εξής ωράριο: 11 π.μ. έως 2 μ.μ. και 6μ.μ. έως 9 μ.μ. και βρίσκεται στο στον ημιώροφο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Χρυσή Λιάππα κάλεσε όλους τους επαγγελματίες να ενισχύσουν το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι με χορηγίες, στολισμό των καταστημάτων και των επιχειρήσεών τους, καθώς και με τη διοργάνωση πάρτι και εκδηλώσεων. Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να έρθουν στην Καλαμάτα για τις Απόκριες και το Καλαματιανό Καρναβάλι. Τόνισε, τέλος, ότι στόχος της πραγματοποίησης του Καλαματιανού Καρναβαλιού, εκτός από τη διασκέδαση, είναι η υποστήριξη του επαγγελματικού και εμπορικού κόσμου της πόλης.
Ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Θανάσης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης αντάξιο του Καλαματιανού Καρναβαλιού και ανέφερε ότι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ξεκινά η λειτουργία του εκθετηρίου στολών, ενώ θα γίνουν και οι κληρώσεις για τα παιχνίδια του Καρναβαλιού. Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Φωτεινή Ψυχίδου και μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος REC.
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, ο ερμηνευτής Δημήτρης Καραδήμος θα ταξιδέψει το κοινό σε λαϊκά μονοπάτια.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου, θα γίνει το πάρτι του Καρναβαλιού στο ξενοδοχείο Elite.

Το Kαρναβάλι θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από τα «Ουζάκια» και θα καταλήξει στο Ιστορικό Κέντρο. Θα την παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα. Την Κυριακή την παρέλαση θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος και θα ολοκληρωθεί με συναυλία των Onirama.

Να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι και να χαρούν το καρναβάλι προέτρεψαν με δηλώσεις τους και οι εθελοντές, αρχηγοί ορισμένων γκρουπ που παραβρέθηκαν στην συνέντευξη και συγκεκριμένα: η Αμαλία Μάλαμα από το γκρουπ 20 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, ο Φάνης Παναγιωτόπουλος από το γκρουπ 4, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος από το γκρουπ 12 και ο Παύλος Χριστόπουλος από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Τζ. Μ.

Premium Joomla Templates