Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας: «Πράξη αγάπης και η πιο μικρή αγορά»

Η χριστουγεννιάτικη εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS, θα λειτουργήσει φέτος στην Καλαμάτα από την Παρασκευή 7 του μήνα έως και την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η συνεργασία των Παιδικών Χωριών με το Εργαστήρι Ανθοκομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, για δεύτερη χρονιά, θα προσδώσει στο χριστουγεννιάτικο παζάρι άλλο ύφος, καθώς οι γιορτινές συνθέσεις από κλαδιά και λουλούδια, θα είναι μία επιπλέον πρόταση αγοράς, πέρα από τις κατασκευές, τα γλυκά τις χειροποίητες δημιουργίες και τα στολίδια.

Η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου μέλος της Ομάδας Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την φετινή εορταγορά, μίλησε για τα προϊόντα που θα μπορούν οι φίλοι των Παιδικών Χωριών να προμηθευτούν φέτος από το παζάρι. Επίσης ευχαρίστησε το Εργαστήρι Ανθοκομίας για την προσφορά του και τις υπέροχες δημιουργίες του. «Και η πιο μικρή αγορά, θα είναι μια πράξη αγάπης, θα είναι ένα χαμόγελο, μία φροντίδα για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζονται τα τελευταία 10 χρόνια από τα δύο Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας», υπογράμμισε η κα Κανελλοπούλου.

Η κα Άννα Κοστρίβα, μέλος του Εργαστηρίου Ανθοκομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, εξέφρασε τη χαρά της για τη δεύτερη χρονιά συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS. Όπως είπε, πέρυσι, εισέπραξαν θετικά σχόλια για τη συνεργασία και τις δημιουργίες που ετοίμασαν για τα Παιδικά Χωριά. Συνεπώς, φέτος με περισσότερη χαρά συνεχίζουν και υπόσχονται ένα εξίσου εντυπωσιακό παζάρι που θα πλαισιώνεται με τις γιορτινές ανθοδημιουργίες. «Η ομάδα στήριξης μάς άνοιξε την αγκαλιά της πέρυσι. Το Εργαστήρι Ανθοκομίας θα προσπαθήσει και φέτος να δημιουργήσει μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα σας εκπλήξουν και θα μπορέσετε να βάλετε στα τραπέζια σας, ενώ θα δώσετε χρήματα για καλό σκοπό», συμπλήρωσε η κα Κοστρίβα, προσκαλώντας τον κόσμο στην τετραήμερη εορταγορά.

Τζ. Μ.

Premium Joomla Templates