Εκδηλώσεις

Με τον αέρα του μιούζικαλ και τη μουσική των Vegas το φετινό καρναβάλι Μεσσήνης

«Γοργόνες», «μάγκες» και «Vegas» περιλαμβάνει το φετινό 158ο καρναβάλι της Μεσσήνης, που ξεκινάει την Τσικνοπέμπτη στις 8 Φεβρουαρίου. Στόχος του, να προσφέρει χαμόγελο, αισιοδοξία και ξενοιασιά στους δημότες της Μεσσήνης και να τους κάνει να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Περισσότερα...

Ξεκινάει στις 24 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Το «4o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου»  ανοίγει τις πόρτες του από τις 24 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου 2018 στην «Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Μέρος του φεστιβάλ θα διεξαχθεί και σε Αμαλιάδα, Σπάρτη, Γύθειο, Αργος και Δημητσάνα.

Περισσότερα...

Αφιερώματα, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις θα κάνει το 2018 η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Πλούσια δράση είχε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας τη χρονιά που πέρασε και το ίδιο προσδοκά και για το 2018, καθώς θα δοθεί έμφαση στην προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στη βιβλιοθήκη και στην λογοτεχνική τοπική δημιουργία. Η χρονιά θα ξεκινήσει με ένα αφιέρωμα στη συγγραφέα Μάρω Δούκα και θα συνεχιστεί με τον Μαραθώνιο ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία και τον 2ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Στέλλα Καρλαύτη την Παρασκευή, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περισσότερα...

Το 2o Santa Fun Καλαμάτας θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι

Την τελευταία ημέρα το χρόνου, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 2o Santa Fun Καλαμάτας, στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates