Εκδηλώσεις

Με Rec, Onirama και πολλές δράσεις το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Ανοιχτή πρόσκληση προς το καλαματιανό κοινό να παραστεί στην έναρξη λειτουργίας του εκθετηρίου στολών, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, απηύθυναν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εμπλεκόμενοι με την 7η κατά σειρά διοργάνωση. Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα γίνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου και θα πλαισιωθεί από συναυλία του συγκροτήματος REC, ενώ την Κυριακή 10 Μαρτίου μετά τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με συναυλία των Onirama.

Περισσότερα...

Εκδήλωση με θέμα «Οδύσσεια» στην Αθήνα από τον δήμο Πύλου- Νέστορος

Εκδήλωση με θέμα «Οδύσσεια» πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο 19 Ιανουαρίου στην Αθήνα, οι δήμοι Πύλου- Νέστορος, Δελφών και Ιθάκης με την εφορία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και το σύλλογο Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. Στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ της Αθήνας, επισημάνθηκε κατά τις τοποθετήσεις ταύτιση του ομηρικού έπους με τοπωνύμια και γεωγραφικές περιοχές των τριών δήμων.

Περισσότερα...

Εγκαίνια έκθεσης χαρακτικής την Παρασκευή στην Καλαμάτα

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στην Καλαμάτα, η έκθεση χαρακτικής με τίτλο «Νέοι χαράκτες 2018-2019». Τα εγκαίνια θα γίνου στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας "Α.Τάσσος" (Παπάζογλου 5) και οργανώνονται από τον Δήμο Καλαμάτας και την Κ.Ε. Φάρις.

Περισσότερα...

Η 4η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων πραγματοποιούν την 4η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates