Εκδηλώσεις

Ολονύκτια παράσταση στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα για πρώτη φορά

Ο «Παρθενώνας» της Πελοποννήσου, ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην μακραίωνη Ιστορία του μια ολονύχτια παράσταση, την βιωματική περφόρμανς «From Darkness to Light» της διεθνούς διακεκριμένης χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη. Η παράσταση θα δοθεί κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου από 28 προς 29 του μήνα. Η συναρπαστική εμπειρία του κύκλου παραστάσεων με τίτλο «The Sleep & Dream Performance series» που κέρδισε κοινό και κριτικούς όταν είχε παρουσιαστεί στο Μουσείο Βορρέ (2014), στη Κεντρική Σκηνή της Στέγης (2016) και πέρυσι στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά (2017), ταξιδεύει για πρώτη φορά υπαίθρια, στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα στη Φιγαλεία στα σύνορα μεταξύ Αρκαδίας και Μεσσηνίας, σε υψόμετρο 1130 μέτρων.

Περισσότερα...

Από 18 μέχρι 28 Μαΐου η 7η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας

Από τις 18 μέχρι 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 7η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας. Η Έκθεση θα περιλαμβάνει περίπτερα με ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Περισσότερα...

Ομιλία για εμβόλια, εργοθεραπεία και λογοθεραπεία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης

Ομιλία με θέμα «»Μιλώντας για το παιδί», οργανώνει αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ. ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Περισσότερα...

Μέχρι τις 2 Μαΐου οι προτάσεις για την έκθεση των νέων Ελλήνων Φωτογράφων

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, στο πλαίσιο των δράσεών του για την ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής φωτογραφίας, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε νέους φωτογράφους και καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν το φωτογραφικό μέσο να καταθέσουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στην έκθεση Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2018. Η πρόσκληση απευθύνεται σε δημιουργούς, ηλικίας έως 35 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο και το θέμα είναι ελεύθερο.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates