Εκδηλώσεις

Έκθεση με ακουαρέλες από 9 έως 15 Αυγούστου στη Μεσσήνη

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ακουαρέλες» εγκαινιάζει αύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. ο ζωγράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο εργαστήρι του, στην οδό Γεωργιάδου 12 στη Μεσσήνη.

Περισσότερα...

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης για τις επόμενες ημέρες

 Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μεσσήνης και στις Δημοτικές Ενότητες και για αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Μεσσήνης, διαμορφώνεται ως εξής: Περισσότερα...

Την Πέμπτη παρουσιάζεται στην Καρδαμύλη «Το τσόφλι» της Βίκης Κοσμοπούλου

Το βιβλίο της Μεσσήνιας Βίκης Κοσμοπούλου «Το τσόφλι», παρουσιάζουν αύριο στις 8 μ.μ. στο Café ΑΝΔΡΟΥΒΙΣΤΑ, στην Καρδαμύλη, το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και τη Φύση "ΝΑΡΤΟΥΡΑ" με τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ Δήμητρας Δημοπούλου.

Περισσότερα...

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Πνευστών της Αυστρίας στην Αρχαία Μεσσήνη

 Η Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών “Danubia Symphonic Winds (DSW)”, παρουσιάζει το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, ένα πρόγραμμα έξω από τα συνηθισμένα. Συγκεκριμένα, οι πιο ταλαντούχοι νέοι και νέες μουσικοί πέντε μουσικών σχολείων της Αυστρίας μαζί με αντίστοιχους μουσικούς πνευστών από το Ωδείο Καλαμάτας, τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης καθώς και τη χορωδία του Ωδείου, θα παρουσιάσουν ξεχωριστά έργα συμφωνικής μουσικής για πνευστά και χορωδία.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates