Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για τις βιβλιοθήκες ως χώρους μάθησης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εκδήλωση με θέμα: «Οι Βιβλιοθήκες ως χώροι μάθησης και υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας-Το παράδειγμα των Δημιουργικών Εργασιών του Γενικού Λυκείου», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πύργου Βιβλίων στο ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σήμερα Τρίτη 12  Δεκεμβρίου από τις 5.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Περισσότερα...

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Καλαμάτας

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, λαμπιόνια, δέντρα φωταγωγημένα, βιτρίνες στολισμένες, όλα είναι προετοιμασμένα να υποδεχτούν τις πιο χαρούμενες γιορτές του χρόνου στην Καλαμάτα. Τα δέντρα φωταγωγήθηκαν και οι χριστουγεννιάτικοι ήχοι, θυμίζουν ότι είμαστε πολύ κοντά στα Χριστούγεννα. Περισσότερα...

Εκδήλωση προς τιμήν των Εθελοντών αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Μεγάλη μουσική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα συμμετάσχουν μουσικοί από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και από το Σύλλογο Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου «Μαρία Κάλλας».

Περισσότερα...

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6 μ.μ., στο στεγασμένο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates