Διαγωνισμοί

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το βιβλίο δραστηριοτήτων!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το βιβλίο καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Τα paidikamas.gr θα ενημερώσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα την τυχερή ή τον τυχερό, προκειμένου να παραλάβει το αντίστοιχο βιβλίο δραστηριοτήτων για την ηλικία του παιδιού του. Το καλοκαιρινό βιβλίο είναι προσφορά του βιβλιοπωλείου Bookmark του Λυκούργου Καρολεμέα, το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Αντωνοπούλου, στην Καλαμάτα. Εάν εντός τριών ημερών ο τυχερός δεν απαντήσει στο μήνυμα η κλήρωση θα επαναληφθεί!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έγινε η κλήρωση για το βιβλίο δραστηριοτήτων!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το βιβλίο καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Τα paidikamas.gr θα ενημερώσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα την τυχερή ή τον τυχερό προκειμένου να παραλάβει το αντίστοιχο βιβλίο δραστηριοτήτων για την ηλικία του παιδιού του. Το καλοκαιρινό βιβλίο είναι προσφορά του βιβλιοπωλείου Bookmark του Λυκούργου Καρολεμέα, το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Αντωνοπούλου, στην Καλαμάτα. 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Περισσότερα...

Κερδίστε το παραμύθι «Σιγά τα’ αβγά κι είναι και κόκκινα»

Ο διαγωνισμός έληξε!!!

 

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter του site μας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για δύο παραμύθια. Τα paidikamas.gr θα κληρώσουν δύο τυχερές ή τυχερούς που θα κερδίσουν το παραμύθι «Σιγά τα’ αβγά …κι είναι και κόκκινα!» της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Otherwise». Το παραμύθι είναι προσφορά της συγγραφέως και υπογεγραμμένο από την ίδια!

Περισσότερα...

Κληρώθηκαν οι τυχεροί για τις "Κατσαριδολογίες"

Έληξε ο διαγωνισμός για το παραμύθι «Κατσαριδολογίες» της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίτανος. Οι δύο τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να το παραλάβουν.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates