Έκθεση με έργα των εκπαιδευτικών Εικαστικών Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της προβολής των καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στο Νομό Μεσσηνίας, ο Εικαστικός Τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» του Δήμου Καλαμάτας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, θα οργανώσει έκθεση εικαστικών έργων των εκπαιδευτικών εικαστικών μαθημάτων, Μεσσηνίας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο 2019. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πτυχιούχοι Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Ελλάδος ή εξωτερικού και να έχουν εξασκήσει το επάγγελμα του εκπαιδευτικού εικαστικών μαθημάτων στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια εκπαίδευση (εν ενεργεία μόνιμοι ή αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί, καθώς και αυτοί που στο παρελθόν έχουν εργαστεί στην εκπαίδευση).
Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και πολυμέσων, επίσης με έργα επιτοίχια ή που αναπτύσσονται στο χώρο (με κάποιους περιορισμούς στο μέγεθος των έργων, ώστε να εξυπηρετηθεί η συμμετοχή όλων).
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εικαστικοί να επικοινωνήσουν με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Τομέα Εικαστικών του Δήμου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Λαμπρινίδη στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως 28 Φεβρουαρίου 2019. 
Τους όρους συμμετοχής μπορείτε να τους δείτε εδώ  και την αίτηση εδώ.

Premium Joomla Templates