Στην 1η θέση ο ΠΟΚ Καλαμάτας στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδας

Το Τοπικό Πρωτάθλημα διεξήχθη στην Πάτρα στις 16 και 17 Μαρτίου. Την πρώτη ημέρα οι αθλητές έτρεξαν 24χλμ με αντίπαλο το χρόνο (Ατομική Χρονομέτρηση) και την δεύτερη ημέρα οι αθλητές έλαβαν μέρος στον δρόμο Αντοχής 80χλμ (με εκκίνηση από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τερματισμό 20χλμ πριν τα Καλάβρυτα). Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 126 αθλητές και αθλήτριες και τελικά συμμετείχαν 107.

Στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου συμμετείχαν τα σωματεία Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ. –– Π.ΟΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ––Π.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ– Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Γ.Π.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ-.

Ο Π.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εκπροσωπήθηκε από τους Μπαρμπετσέα Μάρκο στην κατηγορία εφήβων όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα της αντοχής λίγο πιο πίσω στην 8η θέση τερμάτισε ο Κούκος Γιώργος που έλαβε συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση για πρώτη φορά δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ,ο Δημητρακόπουλος Δημήτρης ο οποίος έκανε το νταμπλ νικών καταλαμβάνοντας την 1η θέση και στα 2 αγωνίσματα στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β΄ διατηρώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια , πολύ καλό πλασάρισμα στην ίδια κατηγορία είχαμε και από τον αθλητή Ψωματάρη Γιώργο . Στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ εκπροσώπησε το σωματείο ο Κωνσταντόπουλος Νίκος καταλαμβάνοντας την 4η και 6η θέση.

Ο Π.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εκφράζει την ικανοποίηση του και συγχαίρει όλες τις προσπάθειες των αθλητών , επόμενος αγώνας στόχος θα είναι ο 42ος γύρος ''ΘΥΣΙΑΣ'' από την Πάτρα στα Καλάβρυτα που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου.

Premium Joomla Templates