Τράπεζας Αίματος με τίτλο "Σταγόνα ζωής" από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η εκπαιδευτική κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Καλαμάτας, οργανώνουν την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία και δωρεάς μυελού των οστών την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 10 π.μ. στο χώρο του σχολείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με τίτλο "Σταγόνα ζωής". Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μπορούν να γίνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται. Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά με παιχνίδια γύρω από το θέμα της αιμοδοσίας όπως: Κρυπτόλεξο, Παζλ, Τσουβαλοδρομίες, Σκυταλοδρομία.

«Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να χτίσουμε σταγόνα - σταγόνα την Τράπεζα Αίματος, προωθώντας την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό και το κοινωνικό περιβάλλον. Την Κυριακή 20 Μαΐου Ιδρύουμε την Δικιά μας Τράπεζα Αίματος με τίτλο «ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ». Την δράση αυτή υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά τα Κέντρα Ξένων γλωσσών Κέλλυ Μακρόπουλου».

Premium Joomla Templates