Το Σάββατο η εκδήλωση για τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια ημέρα ποίησης, που έχει οριστεί να τιμάται στις 21 Μαρτίου, έρχεται μία εκδήλωση να τιμήσει την ποίηση, όσους την αγαπούν και όσους ταξιδεύουν μαζί της ενώ κάθονται ακόμα στα …θρανία. Ο μαθητικός διαγωνισμός ποίησης που διοργάνωσε για 2η φορά το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, ολοκληρώθηκε. Το Σάββατο 24 Μαρτίου βραβεύονται οι μαθητές που διακρίθηκαν. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Δημητρίου Κουζή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν μουσική και τραγούδια από τη Χορωδία του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης και τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και θα αναγνωστούν τα ποιήματα που διακρίθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές.

Ο διαγωνισμός –που οργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης- αφορούσε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του δήμου Μεσσήνης, οι οποίοι κλήθηκαν να γράψουν ποίημα δικής τους θεματολογίας και να το υποβάλλουν στο Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης. Συνολικά υποβλήθηκαν 28 ποιήματα. Από τις συμμετοχές αυτές, αξιολογήθηκαν χωριστά οι υποψηφιότητες των μαθητών των Γυμνασίων από των Λυκείων. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν 2 πρώτα βραβεία, 2 δεύτερα και 2 τρίτα, ενώ θα δοθούν και αναμνηστικοί έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Premium Joomla Templates