Ποδηλατική βόλτα της «Κλεψύδρας» γύρω από τη Μεσσήνη και δράσεις

Οι δράσεις του Συλλόγου για τον πολιτισμό και τη φύση «Κλεψύδρα», συνεχίζονται στη Μεσσήνη τις επόμενες Κυριακές με θέμα «Άνοιξη με ορθοπεταλιές». Για την Κυριακή 29 του μήνα οργανώνεται ποδηλατική βόλτα 6 χλμ. γύρω από την πόλη, με στόχο να βγουν οι δημότες από τα σπίτια τους, να ασκηθούν, να θαυμάσουν το περιβάλλον, να επικοινωνήσουν. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10 το πρωί από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης και στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός.

Μετά τον τερματισμό της βόλτας θα ακολουθήσει εργαστήρι κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά στον πεζόδρομο της Γεωργιάδου. Οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν ποδήλατα μινιατούρες για τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κουτάκια αναψυκτικών που μπορούν να φέρουν μαζί τους όσοι λάβουν μέρος στις κατασκευές.

Την Κυριακή 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική βόλτα στον Πάμισο και τη Μπούκα μήκους 11 χλμ. με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Μεσσήνης στις 9.30 π.μ. και κατάληξη στο ίδιο σημείο. Θα ακολουθήσει παρουσίαση ξύλινων ποδηλάτων από τις εταιρείες COCO MAT & FRB custom. Επίσης, η ομάδα RADIK.al.A. θα κάνει παρουσίαση του στατικού ποδηλάτου που ανακυκλώνει πλαστικό.

Premium Joomla Templates