Εποχιακά λουλούδια φύτεψαν οι μαθητές του Γ’ Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης

Στο πλαίσιο του θεσμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “ΕU Green Week 2017 – Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα 2017” «Πρασινίζοντας τη Μεσσήνη: Το περιβάλλον χρειάζεται εσένα!», ο δήμος Μεσσήνης συνέχισε τη Δευτέρα το πρασίνισμα με τη βοήθεια των τρυφερών χεριών των παιδιών του Γ΄ Παιδικού Σταθμού.

Η φύτευση εποχιακών λουλουδιών στον Γ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό από τα παιδιά και τους γονείς τους με την καθοδήγηση των παιδαγωγών του σχολείου στέφθηκε από επιτυχία, καθώς οι μικροί κηπουροί αμέσως μετά την εργασία τους «κέρδισαν» το επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι για το περιβάλλον «Planetbook» από το ΚΕΑΝ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Προγραμματισμού Γωγώ Παναγοπούλου και Περιβάλλοντος Κώστας Γεωργακόπουλος που χάρισαν στα παιδιά το επιτραπέζιο του ΚΕΑΝ. Παράλληλα, με αφορμή το ίδιο πρόγραμμα τα παιδιά του 2ου και 4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης μαζί με τις νηπιαγωγούς τους κατασκεύασαν ανακυκλωμένο χαρτί, θέλοντας έτσι να δώσουν προς όλους το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με σκοπό τη διασφάλιση της αειφόρου ανάπτυξης.

Premium Joomla Templates