Βιβλιοχαρτοπωλείο Bookmark: ποιότητα και χαμηλές τιμές!

Τι αναζητάτε για το σχολείο, το γραφείο ή το φροντιστήριο; Ό,τι θέλετε θα τα βρείτε στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Bookmark» του Λυκούργου Καρολεμέα στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου, στην Καλαμάτα. Είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος στον οποίο θα βρείτε επώνυμα σχολικά για όλα τα γούστα, χαρτικά, θα συμπληρώσετε τα είδη της σχολικής λίστας επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία και όλα αυτά σε αξιοπρόσεκτα χαμηλές τιμές.

 

Ο Λυκούργος Καρολεμέας και οι συνεργάτες του, είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία που χρειάζονται τα παιδιά σας.

 


 

Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ποιοτικά υλικά, σχολικά είδη, χαρτικά και όσα μπορεί να προσφέρει ένα βιβλιοχαρτοπωλείο, αποτελούν εγγύηση στην εξυπηρέτηση των πελατών. Όλα τα σχολικά είδη προσφέρονται σε ικανοποιητικές τιμές, γεγονός που μπορεί ο πελάτης να διαπιστώσει κάνοντας την σύγκριση με αντίστοιχα καταστήματα.

 

 

 

Επίσης, διαθέτει πλούσια ελληνική και ξένη βιβλιογραφία και συνεργάζεται με πολλούς γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Πραγματοποιούνται εκτυπώσεις και βιβλιοδεσίες, ενώ προσφέρονται και είδη δώρων και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Τέλος, διατίθεται ειδικός χώρος αναγνωστηρίου στον όροφο, όπου οι μαθητές με την άνεσή τους μπορούν να αναζητήσουν τα σχολικά βοηθήματα που χρειάζονται, ενώ στο υπόγειο υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, είδη ζωγραφικής, χειροτεχνίας κ.α.

 

 

Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στην οδό Αντωνοπούλου 12, στον πεζόδρομο, στην Καλαμάτα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 27210-21100.

Premium Joomla Templates