Αποκριάτικες στολές για όλα τα γούστα από την "Άννα-Μαρία"

Πίσω από τις στολές Εποχής, της πριγκίπισσας Ιζαμπώ, τα κοστούμια του δημάρχου Καλαμάτας και της Καρναβαλικής Επιτροπής του δήμου, και ορισμένων γκρουπ, βρίσκεται η Άννα Μαρία Νταβουτιάν Κατσίρη. Η Άννα Μαρία, σχεδιάζει και ράβει τα ρούχα μόνη της. Όταν τη βρήκαμε στο κατάστημά της, η ραπτομηχανή είχε πάρει «φωτιά» αλλά έτσι συμβαίνει συνήθως παρόλο που τώρα ο κύριος όγκος των κουστουμιών έχει παραδοθεί.

 

      Το κατάστημά της βρίσκεται στην οδό Γεωργούλη 15 στην Καλαμάτα και εκτός από τα αποκριάτικα ρούχα, ράβει εδώ και χρόνια και στολές χορού, κορμάκια μπαλέτου, κ.ά.

       Τα paidikamas.gr βρήκαν την Άννα Μαρία πάνω από τη ραπτομηχανή να ολοκληρώνει τις τελευταίες στολές των καρναβαλικών γκρουπ. Όπως μας είπε τα σχέδια έχουν επιλεγεί από την προηγούμενη χρονιά, ενώ οι παραγγελίες για τον αριθμό των στολών αρκετό καιρό πριν. «Τώρα φτιάχνω κάποιες συμπληρωματικές στολές, γιατί υπάρχουν κάποιες συμμετοχές τελευταίας στιγμής», εξήγησε.

       Για το φετινό καρναβάλι έχει αναλάβει το γκρουπ «Τσαγιερό» το οποίο θα συμμετάσχει στις καρναβαλικές παρελάσεις τόσο της Καλαμάτας όσο και της Μεσσήνης, το γκρουπ «Hubahuba» που είναι το μεγαλύτερο γκρουπ με 450 συμμετοχές και το γκρουπ «Μπάμπουσκες». Η ίδια θα συμμετάσχει στην καρναβαλική παρέλαση της Καλαμάτας στις 13 Μαρτίου με δικό της γκρουπ με στολές Εποχής.

 

Κάθε χρόνο, η Άννα Μαρία ράβει και μεμονωμένες στολές κατά παραγγελία. Τις παραγγελίες όμως δέχεται μέχρι τις αρχές του χρόνου ώστε να προλάβει να τις παραδώσει εγκαίρως. Παρόλα αυτά, όσοι δεν έχουν προμηθευτεί αποκριάτικες στολές και απευθυνθούν στο κατάστημά της την τελευταία στιγμή, μπορούν να βρουν αρκετές στολές για αγορά ή ενοικίαση. Η ενοικίαση στολών (μόνο ενηλίκων) κυμαίνεται από 15 έως 50 ευρώ. Οι τιμές για την αγορά των στολών έχουν μία αρκετά μεγάλη διακύμανση, καθώς υπάρχουν στολές σε προσφορές που αρχίζουν από 15 ευρώ και φτάνουν μέχρι πολύ ψηλά καθώς οι θεατρικές στολές Εποχής είναι αρκετά ακριβές. Εκτός από τις χειροποίητες στολές, πωλούνται και άλλες στολές του εμπορίου σε προσιτές τιμές.

Τζ. Μ.

 

 

 

 

Premium Joomla Templates