Αγορά

Βιβλιοχαρτοπωλείο Bookmark: ποιότητα και χαμηλές τιμές!

Τι αναζητάτε για το σχολείο, το γραφείο ή το φροντιστήριο; Ό,τι θέλετε θα τα βρείτε στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Bookmark» του Λυκούργου Καρολεμέα στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου, στην Καλαμάτα. Είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος στον οποίο θα βρείτε επώνυμα σχολικά για όλα τα γούστα, χαρτικά, θα συμπληρώσετε τα είδη της σχολικής λίστας επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία και όλα αυτά σε αξιοπρόσεκτα χαμηλές τιμές.

Περισσότερα...

Αποκριάτικες στολές για όλα τα γούστα από την "Άννα-Μαρία"

Πίσω από τις στολές Εποχής, της πριγκίπισσας Ιζαμπώ, τα κοστούμια του δημάρχου Καλαμάτας και της Καρναβαλικής Επιτροπής του δήμου, και ορισμένων γκρουπ, βρίσκεται η Άννα Μαρία Νταβουτιάν Κατσίρη. Η Άννα Μαρία, σχεδιάζει και ράβει τα ρούχα μόνη της. Όταν τη βρήκαμε στο κατάστημά της, η ραπτομηχανή είχε πάρει «φωτιά» αλλά έτσι συμβαίνει συνήθως παρόλο που τώρα ο κύριος όγκος των κουστουμιών έχει παραδοθεί.

Περισσότερα...

Προτάσεις χριστουγεννιάτικης και χειμερινής διακόσμησης

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης για κάθε γούστο και για κάθε σημείο του σπιτιού, μπορείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες σε καταστήματα που έχουν είδη δώρων και διακόσμησης. Οι ιδέες για τη διαμόρφωση του χώρου μας από καθημερινό σε γιορτινό είναι πάρα πολλές, όπως και τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τα χρώματα.

Περισσότερα...

Γιορτινή ανανέωση από …μέσα!

Τις ημέρες των Χριστουγέννων -κάθε χρόνο- θέλουμε να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, να ανανεωθούμε, να διασκεδάσουμε να φάμε, να, να, να… αλλά οι μέρες των αργιών περνούν γρήγορα και τελικά, κατόπιν εορτής, διαπιστώνουμε ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε παρά ελάχιστα από όσα θέλαμε. Και είναι διαπιστωμένο επίσης ότι αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο!

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates