Άθληση

Καλοκαιρινό αθλητικό camp για παιδιά στην Καλαμάτα

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας οργανώνει κατά την περίοδο από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου 2017 ένα camp, για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Περισσότερα...

Αύριο Σάββατο 29 Απριλίου ο αγώνας δρόμου Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το 17ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, αύριο Σάββατο 29 Απριλίου. Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στο «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος» (Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας), με σύνθημα: «Κάνε τη λευχαιμία παρελθόν».

Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα του αγώνα δρόμου των δημοτικών σχολείων Μεσσήνης

Με τη συμμετοχή 150 περίπου μαθητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, ο αγώνας   ανώμαλου δρόμου των δημοτικών σχολείων της Δ. Κ. Μεσσήνης στην παραλία της Μπούκας. Ο αγώνας αφορούσε τα παιδιά των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού και διοργανώθηκε από τους γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης.

Περισσότερα...

Μεγάλη συμμετοχή είχε η διοργάνωση του 12ου μαραθώνιου Μεσσήνης

Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 12ος Μαραθώνιος δρόμος και οι αγώνες 10 χλμ. και 3 χλμ. στη Μεσσήνη. Μέχρι την παραμονή της διοργάνωσης οι δηλώσεις συμμετοχής αυξάνονταν ραγδαία με αποτέλεσμα να φτάσουν περίπου τις 1.200 όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Κυριακή.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates