Άθληση

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του «ΑΟΜ 2017»

 Ο Σεπτέμβριος ξεκινά δυναμικά και για την Ακαδημία μπάσκετ του «Αθλητικού Ομίλου Μεσσήνης 2017». Η πρώτη συγκέντρωση των παιχτών αλλά και όσων ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον Όμιλο θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο  Μεσσήνης και θα επαναληφθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Στο Κλειστό της Μεσσήνης αύριο το 2ο παιδικό αναπτυξιακό τουρνουά πάλης Πελοποννήσου

Το « 2ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου - Παιδικό & Αναπτυξιακό» θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 13 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης. Περισσότεροι από 250 αθλητές από 16 σωματεία με δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες γονείς και θεατές θα κατακλύσουν αύριο το Κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης προκειμένου να παρακολουθήσουν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Περισσότερα...

Διασχολικοί αγώνες των δημοτικών του δήμου Μεσσήνης

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι διασχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Περισσότερα...

Μεγάλη η συμμετοχή στον 13ο μαραθώνιο Μεσσήνης παρά τη λασποβροχή

Στην ιστορία πέρασε ένας ακόμα μαραθώνιος της Μεσσήνης, ο 13ος Μαραθώνιος Δρόμος και οι παράλληλοι αγώνες 10 και 3 χλμ. που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έκανε ο Δήμος Μεσσήνης και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας, με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και με τη στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates