Άθληση

Μεγάλη η συμμετοχή στον 13ο μαραθώνιο Μεσσήνης παρά τη λασποβροχή

Στην ιστορία πέρασε ένας ακόμα μαραθώνιος της Μεσσήνης, ο 13ος Μαραθώνιος Δρόμος και οι παράλληλοι αγώνες 10 και 3 χλμ. που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έκανε ο Δήμος Μεσσήνης και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας, με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και με τη στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Περισσότερα...

Την Κυριακή ο 13ος Μαραθώνιος Μεσσήνης. Θα τιμηθούν Τσάτουμας και Κοντομανωλοπούλου

Αν και μικρή πόλη η Μεσσήνη, έχει κατορθώσει να αναδείξει τον Μαραθώνιό της, ως μία από τις πιο σπουδαίες διοργανώσεις. Έχει καταξιωθεί στα μάτια του κόσμου και αγκαλιάζεται από όλους με την ίδια θέρμη κάθε χρονιά, όπως τονίστηκε χθες απο τους αρμοδίους. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς μέχρι την Τετάρτη το βράδυ είχαν δηλώσει διαδικτυακά συμμετοχή 140 αθλητές για τον μαραθώνιο δρόμο, 350 αθλητές για το δρόμο 10 χλμ. και 400 αθλητές για τον αγώνα των 3 χλμ. κυρίως μαθητές από δημοτικά και γυμνάσια του δήμου που φέτος θα συμμετάσχουν ομαδικά ως σχολεία. Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες στο δημαρχείο, τονίστηκε από τους διοργανωτές η συνεισφορά των εθελοντών, οι οποίοι θα είναι και φέτος σε διάφορα σημεία που θα τους υποδειχθούν, προκειμένου να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες των αγώνων. Ακόμα, οι διοργανωτές, απηύθυναν κάλεσμα και στους κατοίκους της Μεσσήνης να εμψυχώσουν τους αθλητές.

Περισσότερα...

Την Κυριακή στη Μεσσήνη ο Μαραθώνιος και οι δρόμοι 10 χλμ. και 3 χλμ.

Για 13η χρονιά, πραγματοποιείται φέτος ο Μαραθώνιος Δρόμος Μεσσήνης, το δυναμικό βάδην καθώς και οι παράλληλοι δρόμοι 10km και 3km, την Κυριακή 18 Μαρτίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την κεντρική πλατεία της πόλης. Η διοργάνωση γίνεται από τον Δήμο Μεσσήνης σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.

Περισσότερα...

26η Διεθνής Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής και 5ο Elegant Cup

Για 26η συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας διοργανώνει τη Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής KALAMATA CUP και για 5η συνεχόμενη χρονιά το Elegant Cup, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος διαθέτει τους αθλητικούς χώρους και ενισχύει οικονομικά τη διενέργεια των εκδηλώσεων. Περισσότερα...

Premium Joomla Templates