Άθληση

Στο Κλειστό της Μεσσήνης αύριο το 2ο παιδικό αναπτυξιακό τουρνουά πάλης Πελοποννήσου

Το « 2ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου - Παιδικό & Αναπτυξιακό» θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 13 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης. Περισσότεροι από 250 αθλητές από 16 σωματεία με δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες γονείς και θεατές θα κατακλύσουν αύριο το Κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης προκειμένου να παρακολουθήσουν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Περισσότερα...

Διασχολικοί αγώνες των δημοτικών του δήμου Μεσσήνης

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι διασχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Περισσότερα...

Μεγάλη η συμμετοχή στον 13ο μαραθώνιο Μεσσήνης παρά τη λασποβροχή

Στην ιστορία πέρασε ένας ακόμα μαραθώνιος της Μεσσήνης, ο 13ος Μαραθώνιος Δρόμος και οι παράλληλοι αγώνες 10 και 3 χλμ. που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έκανε ο Δήμος Μεσσήνης και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας, με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και με τη στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Περισσότερα...

Την Κυριακή ο 13ος Μαραθώνιος Μεσσήνης. Θα τιμηθούν Τσάτουμας και Κοντομανωλοπούλου

Αν και μικρή πόλη η Μεσσήνη, έχει κατορθώσει να αναδείξει τον Μαραθώνιό της, ως μία από τις πιο σπουδαίες διοργανώσεις. Έχει καταξιωθεί στα μάτια του κόσμου και αγκαλιάζεται από όλους με την ίδια θέρμη κάθε χρονιά, όπως τονίστηκε χθες απο τους αρμοδίους. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς μέχρι την Τετάρτη το βράδυ είχαν δηλώσει διαδικτυακά συμμετοχή 140 αθλητές για τον μαραθώνιο δρόμο, 350 αθλητές για το δρόμο 10 χλμ. και 400 αθλητές για τον αγώνα των 3 χλμ. κυρίως μαθητές από δημοτικά και γυμνάσια του δήμου που φέτος θα συμμετάσχουν ομαδικά ως σχολεία. Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες στο δημαρχείο, τονίστηκε από τους διοργανωτές η συνεισφορά των εθελοντών, οι οποίοι θα είναι και φέτος σε διάφορα σημεία που θα τους υποδειχθούν, προκειμένου να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες των αγώνων. Ακόμα, οι διοργανωτές, απηύθυναν κάλεσμα και στους κατοίκους της Μεσσήνης να εμψυχώσουν τους αθλητές.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates