Δραστηριότητες

Τα χελιδονίσματα από τα Παιδικά Χωριά SOS

 « … Φύγε φύγε Φεβρουάρη! Ο Μάρτης σε διώκει.

Έξω ο Φεβρουάρης, μέσα ο Μάρτης! »

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, τα Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα παρέα με τους μικρούς «χελιδονιστές» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαιίκων «Η Πρωτοπορία», υποδέχονται την άνοιξη και αποχαιρετούν το χειμώνα με κάλαντα όπως παλιά. Πιο συγκεκριμένα στις 11:30 το πρωί στο Περιστύλιο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, θα τραγουδήσουν και θα κάνουν ανοιξιάτικες κατασκευές για τα παιδιά της Καλαμάτας.

Έκθεση με έργα των εκπαιδευτικών Εικαστικών Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της προβολής των καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στο Νομό Μεσσηνίας, ο Εικαστικός Τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» του Δήμου Καλαμάτας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, θα οργανώσει έκθεση εικαστικών έργων των εκπαιδευτικών εικαστικών μαθημάτων, Μεσσηνίας.

Περισσότερα...

Ο τελικός της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνισμών σε όλες τις Περιφέρειες, ακολουθεί ο τελικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα, στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019. Tο Σάββατο 23/2 από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. διαγωνίζονται οι ομάδες Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και την Κυριακή 24/2 από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., διαγωνίζονται οι ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου.

Περισσότερα...

Αιτήσεις για παραθερισμό στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου

Κανονικά θα λειτουργήσει και φέτος η κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου, στη θέση Σουμπρόλακκα, με 4 δεκαήμερες κατασκηνωτικές περιόδους. Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει φέτος με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates