Δραστηριότητες

Θερινό σχολείο για τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Π.Ε.) Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε Μεσσηνίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση «ΦΑΡΙΣ» του Δήμου Καλαμάτας, οργανώνουν από σήμερα έως και τις 16 του μήνα, το Θερινό Σχολείο για τις Νέες Τεχνολογίες (ΤΠΕ) 2017 με την επιστημονική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού δικτύου για την εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση Ecomedia (European Community Media, www.ecomedia-europe.net).

Περισσότερα...

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών θα λειτουργήσει ο δήμος Καλαμάτας

Στη δημιουργία και λειτουργία 15 περίπου Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, προσανατολίζεται ο δήμος Καλαμάτας για τη νέα σχολική χρονιά. Το θέμα αυτό απασχόλησε σχετική σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στο ιστορικό Δημαρχείο. Περισσότερα...

Έκθεση φωτογραφίας στο Αριοχώρι με τις ανασκαφές και τα μνημεία της Αρχαίας Θουρίας

Εγκαινιάστηκε στο Αριοχώρι η έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Ανασκαφές Αρχαίας Θουρίας, Άνθρωποι και Μνημεία». Η επίτιμη έφορος Αρχαιοτήτων και διευθύντρια των ανασκαφών της Αρχαίας Θουρίας Ξένη Αραπογιάννη ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στην έκθεση και τους ανέλυσε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά.

Περισσότερα...

Υπενθύμιση: ο τίτλος της μάνας δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου!

Την πιο τρυφερή αγκαλιά, το πιο γλυκό φιλί, τα πιο ζεστά λόγια και τη μεγαλύτερη υποστήριξη, η μάνα τα προσφέρει! Είτε τα χέρια της είναι απαλά και αγέραστα, είτε είναι ροζιασμένα, είτε ρυτιδιασμένα, το άγγιγμά τους έχει την ίδια ζεστασιά και τα λόγια της την ίδια γλύκα, όταν απευθύνεται στο παιδί της.

Περισσότερα...
Premium Joomla Templates